Introductieles

Bij Hi-Dive laten we je graag kennis maken met het snorkelen, zeemeerminzwemmen of duiken door het zelf te ervaren. Op de vrijdagavonden vanaf September tot April ben je van harte welkom om het te proberen in Zwembad de Wetering, Houten.

Snorkelen     (Vrijdagavond vanaf 19:00 of 19:45 – 40 minuten)
Je krijgt een snorkel, een bril en vinnen. (geen flippers: alleen Flipper heeft een flipper :-)) Je doet mee met een reguliere les en leert wat verschillende snorkel vaardigheden. Je hebt een zwemdiploma B nodig. Als je meer wilt weten over het snorkelen ga dan naar Snorkellessen.

Zeemeerminzwemmen (Vrijdagavond vanaf 19:00 of 19:45 – 40 minuten)
Je krijgt een snorkel, een bril en vin. Je doet mee met een reguliere les en leert wat verschillende snorkel en zeemeermin vaardigheden. Je hebt een zwemdiploma B nodig. Als je meer wilt weten over het zeemeerminzwemmen ga dan naar  Zeemeerminzwemmen

Duiken         (Vrijdagavond vanaf 19:45 – ongeveer 2 uur inclusief evaluatie)
Voor het duiken krijg je eerst een kwartiertje theorie. Daarna ga je samen met een toegewezen instructeur je duikset opbouwen en het zwembad in. Daar ga je zoals een astronaut gewichtloosheid ervaren en de onderkant van het wateroppervlak bekijken. Je moet minimaal 12 jaar zijn, kunnen zwemmen en geen problemen hebben met je gezondheid die het duiken kunnen belemmeren. Andere voorwaarden om te mogen duiken en welke duikbrevetten er zijn kan je vinden op Zwembad duiken of 1* (junior) Duiker / Open Water Diver

Meld je aan voor een introductieles! Stuur een mail naar secretaris@hi-dive.nl. Daar kun je ook eventueel nog vragen stellen. Een introductieles is gratis en vrijblijvend.