Snorkellessen

Het plezier staat voorop in de lessen. Bij Hi-Dive denken we namelijk dat je veel sneller dingen leert als je die leuk vindt. Natuurlijk houden we heel goed in de gaten of er wel vorderingen worden gemaakt. Er zijn er bij die heel snel doorhebben hoe je moet snorkelen, maar er zijn er ook die het snorkelen wat minder makkelijk vinden en dus iets langer over hun opleiding doen. Helemaal niet erg bij Hi-Dive.

We proberen alle snorkelgroepen zo samen te stellen dat het niveau van de kinderen in de groep ongeveer gelijk is. Elk snorkelgroep bestaat uit circa 8 kinderen.

Je kunt bij Hi-Dive vijf brevetten halen: Het HD1 tot en met HD5 snorkel brevet.

Vaardigheden Hi-Dive 1

Vaardigheden Hi-Dive 2

Vaardigheden Hi-Dive 3

Vaardigheden Hi-Dive 4

Vaardigheden Hi-Dive 5

Voor deze opbouw is gekozen zodat alle kids aan het eind van het seizoen met een brevet en een goed gevoel het seizoen afsluiten.

Tijdens de lessen besteden we veel aandacht aan je conditie, en dan vooral je longconditie. Ook zul je je uithoudingsvermogen omhoog zien schieten. Lijkt 10 meter onder water zwemmen aan het begin van het seizoen nog een zware opgave, bij het examen lach je er om.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen instromen in de speel groep. Vanaf het seizoen dat je 7 jaar wordt, kun je dan beginnen met de snorkel opleiding.

De snorkellessen worden gegeven op de vrijdagavond in Zwembad de Wetering. Eerste lesuur begint om 19uur00 tot 19uur40, daarna om 19uur45 begint het tweede lesuur tot 20uur25.

Keertje proberen? Neem een Introductieles.