Zeemeerminzwemmen

Zeemeermin zwemmen is een nieuwe sport waarbij snorkelen, vin-zwemmen en freediving op creatieve en unieke wijze gecombineerd worden. Bij HiDive (voorheen Scuba-Go) kun je met zeemeermin les beginnen als je een zwemdiploma A hebt. Met behulp van een zeemeerminstaart en een monovin beweeg je vloeiend onderwater voort. Ook mag er een duikbril gebruikt worden tijdens de oefeningen, zodat je alles van de training goed meekrijgt.

Zeemeermin zwemmen is een goede cardio en kracht oefening waarbij je conditie wordt opgebouwd, maar het is ook een hele leuke sport! Je leert alle kunstjes en trucjes, maar ook hoe je onderwater moet poseren als een echte zeemeermin.

Je hebt dan de mogelijkheid om een aantal zeemeermindiploma’s te halen. De tijd dat je voor een diploma bezig bent is afhankelijk van je vorderingen.

Op niveau 1 concentreren we op de basis: veilig leren zwemmen met een staart en basis oefeningen als, koprollen, hoekduiken en bellen blazen.

Op niveau 2 ligt de concentratie wat meer op de conditie en longinhoud, ook gaan verder met de oefeningen en leer nog meer gave trucjes.

Op niveau 3  verfijnen we alles wat we geleerd hebben en leggen we de nadruk op het stukje freediving. Ook leer je te ‘’entertainen’’ en te poseren. Ook leer je gave stunts die je alleen en met een groep kan uitvoeren. Na niveau 3 ben je klaar met de opleiding en ben je een echte zeemeermin.

Het maakt niet uit hoe lang je erover doet, het gaat naast iets leren tenslotte ook om ontspanning en plezier. Tijdens onze trainingen verrassen we je ook met allerlei leuke extra activiteiten.

De wekelijks lessen zijn op Vrijdagavond. Onze lessen worden gegeven in zwembad De Wetering in Houten. Het is mogelijk om op elk gewenst moment te starten met je opleiding.

Nieuwsgierig geworden en wil je hier meer over weten of een keer komen kijken? Kom gerust vrijblijvend langs op vrijdag avond of neem contact met ons op.

Copyright byAntoinette Communicatie VOF. All Rights Reserved.